FRIISPSYKOTERAPI
Kunderne siger

Kunderne siger

Maria Valdbjørn
Maria Valdbjørn
Læs mere
”Jeg har gået i terapi hos Charlotte Friis, hvor jeg har arbejdet med sorg og tab. Charlotte har et meget tillidsvækkende væsen. Hun har mødt mig på en varm og anerkendende måde. Hun har sørget med mig og trøstet mig, men samtidig har hun været professionel. Holdt hovedet koldt, holdt fast, der hvor der var emner, vi var nødt til at arbejde i dybden med. Jeg har været særdeles glad for mit forløb hos Charlotte og vil af hjertet anbefale hende til dig, der gerne vil arbejde med din personlige udvikling.”
Vibeke og Per
Vibeke og Per
Læs mere
”Vi har gået til terapi hos Charlotte Friis i et forløb, der strakte sig over ca. 8 måneder, hvor vi var der hyppigst i starten. Vi oplever Charlotte som utrolig tillidsfuld og jordnær, og hun formår hurtigt at skabe et rum, hvor man ’tør’ være sig selv og sige det, man føler, uden at tænke over, hvad hun mon nu tænker om det, man siger, eller om det lyder dumt. Vi oplevede løbende forventningsafstemning og små ’puf’ i den rigtige retning, og der er plads til at sige, hvis noget føles fjollet – så øver vi os eller forsøger på en anden måde. Vi vil til enhver tid anbefale Charlotte – både for hendes faglighed og for den tilgang, hun møder os med.”
Nicoleta Mehlsen
Nicoleta Mehlsen
Læs mere
Jeg begyndte i terapi hos Charlotte for næsten et år siden nu.Jeg henvendte mig til hende på grund af flere traumer, jeg har haft på både det personlige og professionelle plan, og jeg ønskede at helbrede mine traumer, blive mere bevidst om de mønstre, der udvikles over tid og blive en bedre udgave af mig selv.Charlotte har en naturlig måde at forstå mig på, tale med mig. Jeg føler, hun forstår mig og den måde jeg fungere på. Hun er i stand til at få mig til at reflektere og opdage områder af mig selv, jeg aldrig har set før.Jeg vil varmt anbefale at gå i terapi hos Charlotte, hvis du vil gøre dit liv bedre, blive mere lykkelig og tilfreds.Jeg er på denne rejse nu, og forbedringer er allerede synlige.
Tidligere
Næste