FRIISPSYKOTERAPI
Angst

Angst

Angst er ikke det samme som at være bange for noget. Vi kender alle til at være bange. Det er en helt naturlig reaktion på noget, der føles farligt, og ofte går følelsen hurtigt væk igen. For nogle mennesker bliver følelsen dog siddende i kroppen, og de kan opleve angstanfald i ufarlige situationer. Angsten kan i svære tilfælde blive så langvarig og intens, at de bliver forhindret i at leve deres liv, som de ønsker det. Denne lidelse er meget udbredt herhjemme.

Mange fysiske og psykiske symptomer

Der kan være mange symptomer på angst. Du kan opleve hjertebanken, nervøsitet, åndenød eller kvalme, og du kan føle dig ængstelig eller anspændt, føle, at det hele er uvirkeligt, eller lide af dødsangst eller frygte, at du er ved at gå fra forstanden.

Angst skal tages alvorligt

Når angsten hindrer dig i at leve dit liv, og når den udløses af noget, der ikke burde være et problem, er det vigtigt at gøre noget. Psykoterapi er en af de vigtigste behandlingsformer mod angst. Jeg kan hjælpe dig med at forstå, hvad der har udløst angsten, og hjælpe dig med at håndtere den, så du kan leve, som du gerne vil. Kontakt mig for at tage en uforpligtende snak.