FRIISPSYKOTERAPI
Work-life balance

Work-life balance

Work-life balance – Få overskud og balance

Jeg kan hjælpe dig med at blive bevidst om, hvordan du håndterer balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Jeg sætter fokus på netop din tilgang til tingene: Hvad skal justeres – og hvad fungerer?

Sammen finder vi en løsning, der er holdbar for dig, så du opnår et hverdagsliv i balance med mindre stress og større overskud.

Der er så meget, vi gerne vil nå. Du kender det sikkert selv: Du vil gerne gøre dit arbejde godt, og du vil gerne have tid til familie, venner, hobbyer og meget andet.

Mistrivsel på arbejde og privat

Desværre sker det tit, at vi mistrives, fordi vi ikke har fundet en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Måske er arbejdet fleksibelt og flyder sammen med fritiden. Eller også er det simpelthen bare svært at få det hele til at spille sammen, selv om det lyder så let.

Balancen mellem arbejdsliv og privatliv kaldes ofte work-life balance. Når den ikke er til stede, kan du opleve stress-symptomer som søvnproblemer og koncentrationsbesvær – og så er det vigtigt, at du genfinder balancen, inden problemet vokser sig større.

læs mere om relateret emner her

Dansk Psykoterapeutforening info om work-life balance