FRIISPSYKOTERAPI
Parterapi

Parterapi

Parterapi Randers

Parterapi Randers – FRIISPSYKOTERAPI v/ Charlotte Friis. Som erfaren parterapeut har jeg hjulpet mange par i hele Jylland. I kan kontakte mig på +45 50994992 eller book tid allerede i dag.

I mit terapirum skaber vi et trygt rum, hvor I kan arbejde konstruktivt med de udfordringer, I står overfor som par. Her får I mulighed for at sætte ord på jeres følelser, frustrationer, tanker og ønsker.

Som parterapeut er jeg medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF), hvilket er jeres garanti for, at jeg besidder de nødvendige kompetencer til at give jer den rette hjælp og behandling.

Parterapi giver en forståelse af begges måder at handle og tænke på 

Parterapi åbner for en forståelse af dine egne og din partners måder at handle på i jeres forhold. I parterapi hos mig er målet at skabe et fælles grundlag for nye og mere positive måder at handle på, så I bliver rustet til at kommunikere mere konstruktivt med hinanden – og nå til en fælles afklaring og forståelse af, hvor I står i dag, og hvor I skal hen.

Når du er fælles med et andet menneske om en kærlighedsrelation, kan det ind imellem være svært at få tingene til at fungere.
  • Måske er jeres forhold påvirket af sygdom eller stress i familien. Måske har I svært ved at forstå hinanden.
  • Måske har en af parterne været utro, eller en af parterne er jaloux eller har mistanke om utroskab.
  • Måske har I svært ved at få en sammenbragt familie med dine/mine/vores børn til at fungere.
  • Måske kniber det med tilliden, den fysiske kontakt eller sexlysten. Eller måske er I kommet i tvivl, om I overhovedet skal fortsætte sammen.

I alle disse situationer kan parterapi være hjælpsom.

Parterapi er samtaleterapi.

Hvor du og din partner begge deltager i en samtale med mig i terapilokalet. Uanset hvad grunden er til jeres henvendelse, kan I trygt stole på, at jeres problemer og udtalelser ikke kommer andre for øre. Denne terapiform er ideel til alle former for Parforholdsproblemer, hvor vi i fortrolighed kan pejle os ind på, hvad det er, I kæmper med, og hvordan I kan komme konstruktivt videre.

Ved parterapi arbejder jeg ofte med terapiformen Imago og emotionsfokuseret terapi. men jeg tilpasser altid forløbet og metoden, så det hele passer til jer og jeres udfordringer.

kontakt mig for at tage en uforpligtende samtale. 

Dansk Psykoterapeutforening info om problemer i parforholdet